Hej och välkommen till Miimo's Webshop!

Miimo är ett svenskt företag som utvecklar dekorationer på svenska, med å, ä och ö i alla alfabetsprodukter. För närvarande fokuserar Miimo helt på gnuggisar, men framöver kommer det många fler innovativa produkter i olika material och texturer.

Gnuggisarna är speciellt framtagna för scrapbooking och korttillverkning, men kan givetvis användas inom en rad andra områden. De fäster lätt på alla tänkbara material, så som papper, foton, tyg, metall, trä, de flesta icke-feta plaster, mm. Alla produkter är av hög kvalitet, noggrant utvecklade och testade. De är givetvis både syra- och ligninfria. Fabrikanten av Miimo's gnuggisar tillverkar även rub-ons för ett av de största scrapbooking-företagen i USA.

Webshopen är utformad så att ni kan scrolla i produktfälten här till vänster & höger samtidigt som ni plockar ihop er order i beställningsformuläret. Klicka på produktbilderna för att se förstoringar och få information om vilka färger som finns att välja mellan. Ni kommer inte att tappa kontakt med beställningsformuläret medan ni tittar på produkterna.

//Malin