Företaget med de Svenska Gnuggisarna


Jag som driver och formger produkterna för Miimo heter Malin Tvedt.
Miimo är ett företag startat utifrån min passion för fotografering & scrapbooking, erfarenhet av datorgrafik och för att jag ska få utlopp för alla de produkt-idéer jag har. Jag drivs av en glädje över att kunna ta fram produkter som mina kunder vill ha och efterfrågar.

Gnuggisarna är speciellt framtagna för scrapbooking och korttillverkning, men kan givetvis användas inom en rad andra områden. De fäster lätt på alla tänkbara material, så som papper, foton, tyg, metall, trä, de flesta icke-feta plaster, mm. Alla produkter är av hög kvalitet, noggrant utvecklade och testade. De är givetvis både syra- och ligninfria. Fabrikanten av Miimo's gnuggisar tillverkar även rub-ons för ett av de största scrapbooking-företagen i USA.

Högsta möjliga kvalitet är det viktigaste när jag utvecklar mina produkter. Jag lägger 60% av produktionstiden bara på research. Jag letar leverantörer, testar olika produkter, skissar, upprättar en god kommunikation med de leverantörer som jag tillslut väljer och diskuterar olika möjligheter med dem. En god kommunikation, där vi förstår varandra åt båda håll, är A & O för att slutprodukterna ska bli som de är tänkta.

Min målsättning är att lyssna på mina kunder och utifrån era önskemål utveckla de produkter som ni vill använda. Framöver kommer jag att ha olika enkäter här på websidan, för att kunna tillgodose era behov av dekorationer och tillbehör. Om ni som användare av Miimo's produkter har synpunkter, hittar fel (som inte är orsakade av postens hantering från Miimo till er) eller tycker att något borde ändras/förbättras, får ni gärna höra av er. Jag tar med glädje emot BÅDE positiva och negativa kommentarer!

Jag hoppas att ni vill vara med och påverka kommande produkter och att vi kommer att ses personligen på träffar och mässor framöver!

//Malin